Propoliszalf

Propoliszalf

Propoliszalf

 

PROPOLISZALF

Propolis wordt al vanouds in de traditionele geneeskunde gebruikt. De propolis-zalf is 100% natuurlijk, beschermt en herstelt droge, gevoelige en schrale huid. Ze helpt bij de genezing van kleine huidverwondingen en diverse schaafwonden.

De Propoliszalf regenereert de door de zon geïrriteerde huid, ze kan ook op littekens, rimpels en voor het verzachten van de verharde huid van de handen en hielen gebruikt worden. De propolis-zalf is geschikt voor de behandeling van gebarsten lippen, koortslip en kloofjes in de mondhoeken, maar ook voor dagelijks gebruik als hydraterende lippenbalsem.

De zalf kan tevens worden gebruikt om de huid na een insectenbeet te regenereren, idealiter nadat de huid met de propolis-tinctuur is gedesinfecteerd. Propolis werkt ook tegen schimmels en verlicht jeuk.

LET OP: Niet geschikt voor mensen met allergie voor producten van de bijenteelt.

INGREDIËNTEN: Adeps Suillus (in stoom gecentrifugeerde, niet halal), Cera Flava (niet-gebleekte bijenwas), Propolis Extract, Alcohol Denat. (alleen gebruikt voor de extractie van propolis, afgebroken in het daaropvolgende productieproces), Vitamine E.

Shoppen Saluthem.nl    Shoppen Bol.com

GEBRUIK PROPOLISZALF:

Op de huid en kleine kwetsuren, zoals kloofjes in de mondhoeken, nagelriemen of schaafwonden, smeren.

Zoals een volkswijsheid zegt:

Propolis was al in de Griekse oudheid zeer gewaardeerd. Terecht behoort het tot natuurlijke stoffen met een aantoonbaar gunstig effect op onze gezondheid. Propolis is een harsachtige substantie die door de bijen als natuurlijk schild voor de bijenkorf wordt geproduceerd. Behalve harsen bevat het ook balsems, essentiële oliën, aromatische zuren (benzoëzuur, kaneelzuur, cafeïnezuur enz.), vanilline, polysachariden, flavonoïden en vele andere stoffen, die samen uitzonderlijke antiseptische, conserverende, antimicrobiële en antibiotische werking vertonen.

Daarnaast bevat het ook een aanzienlijke hoeveelheid was, pollen en andere bijenproducten. Het gebruik van propolis gaat terug tot ver in de oudheid en propolis is nog steeds populair in de hele wereld.

U bent misschien geïnteresseerd

Propolis tinctuur

Propolis tinctuurPropolis wordt al vanouds gebruikt en heeft een bewezen antiseptische, conserverende, antimicrobiële en antibiotische werking. Nog steeds wordt het veel toegepast in de traditionele geneeskunde. Propolis is een harsachtige substantie, samengesteld uit meerdere componenten, die door de bijen als natuurlijk schild voor de bijenkorf wordt geproduceerd.

Het gorgelen van de oplossing van de propolis‑tinctuur helpt bij keelpijn en verkoudheid, de inhalatie daarvan bij aandoeningen van de luchtwegen en de kou. Het desinfecteert wonden en insectenbeten, kalmeert geïrriteerde huid, de mondholte en heeft uitstekende werking zelfs bij parodontitis. De propolis‑tinctuur is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

Extra sterk natuurlijk middel zonder chemische ingrediënten met drinkalcoholgehalte (natuurlijke graanalcohol maximum 75%), gedenatureerde alleen met propolis.